Als technicus Elektrotechniek/BIM modelleur werk je aan het ontwerp van elektrotechnische installaties binnen en rondom gebouwen. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis. Tevens overleg je met de BIM-modelleurs van de architect en constructeur om het integrale ontwerp de kwaliteit mee te geven waar we voor staan.

Wie zoeken wij

Je hebt een opleiding installatietechniek succesvol afgerond en net als wij zie jij de toekomst in 3D ontwerpen. Je hebt al kennis en kunde van BIM-Revit en wilt je daar verder in ontwikkelen.

Je vindt het leuk om binnen de BIM omgeving te programmeren, je kennis verder uit te breiden en met andere BIM collega’s samen te werken.

Je zult onze projectmanagers ondersteunen bij diverse projecten alsmede een groot aandeel hebben in het ontwerpen van technische installaties in een breed scala van gebouwen. Het schrijven van rapporten, het maken van berekeningen is voor jou een “koud kunstje”.

Als je daarnaast ook nog goed kunt communiceren én een fijne, enthousiaste collega bent, dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Tevens wordt je intern opgeleid en begeleid door onze ervaren BIM-modelleurs, want we zien jou graag groeien. Standplaats is ons kantoor in Eindhoven, maar uitstapjes naar onze andere vestigingen komen ook voor. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Anne Djohari op 070 - 307 22 22.
Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV en foto tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl

Acquisitie is niet gewenst.